Retourneren en omruilen


Retourneren

Zijn de items niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dit kan gebeuren. Je hebt 14 kalenderdagen ( te rekenen vanaf de dag dat jij de bestelling ontvangen hebt) om de artikelen terug te sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt. 

Retourvoorwaarden

  1. De producten dienen in originele staat te zijn, in de originele verpakking,  ongedragen, volledig en met origineel prijslabel.
  2. De retourkosten zijn voor rekening van de consument en op eigen risico. De consument is verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies (door transport). Daarom kan het handig zijn om je pakket op te sturen aan de hand van een trackingcode, zodat je een bewijs van verzending hebt.  
  3. Retourneren kan via Bpost of een andere koerierdienst. Retours dienen uitsluitend te gebeuren door één van bovenstaande. We aanvaarden GEEN retourneringen van online bestellingen in de fysieke winkel door de klant zelf. Retours dienen uitsluitend te gebeuren door een koerierdienst. 

Omruilen 

Wil je hetzelfde item ruilen voor een andere maat? Dan kan je het makkelijkst opnieuw een ander maatje bestellen via onze Webshop en de foutieve maat retourneren. 

Retouradres

Jolie d'Or

Aldestraat 17 

3500 Hasselt 

België